Kiten in Nederland

Maandag 17 juni 2013

op 25 juni 2013

‘S avonds stond er pas wind op de voorspelling. Dus we konden lekker rustig aan doen vandaag. Al was uitslapen er niet bij. Om 5:30 moest ik naar de wc. Schoentjes aan en lopen naar het sanitair blok. Op de terugweg stond ik plotseling oog in oog met een klein hertje. De grote zwarte ogen van het diertje keken me geschrokken aan. Zonder zich te bedenken vloog hij in blinde paniek terug het bos in. Het klonk alsof hij over zijn eigen hoeven struikelde om maar zo snel mogelijk weg te komen. Blijkbaar was mijn ochtendkop angstaanjagend.

Het is nog te vroeg om iets te doen. Dan maar kalm aan wakker worden met koffie en gebakken eieren met spek. Toch enorme spierpijn, dus lekker op zijn gemak. Even boodschappen doen en ’s middags lang EuroFun voor een nieuw depowercord met PU voor de naish shift bar 2013. Die dingen slijten als een gek. Je vraagt je af wat voor nut die PU heeft als dat zo snel slijt.

2013-06-17 10.09.02

Om 17:00 stonden we op de parkeerplaats van het autostrand. Klaar voor een toffe avond- slash sundownsessie. Sebas kwam ook even kijken. Hij had voor Jer een 14m Zian Aquila meegenomen om te testen deze vakantie.

De wind leek een tik aflandig. Dat is moeilijk te bepalen op de parkeerplaats. De wandeling naar het water toch maar gewaagd. Bij de vloedlijn stond 15-18 knopen. Kite snel de lucht in om vervolgens met dezelfde snelheid uit de lucht te donderen. 8 knopen?? Daar wordt je niet vrolijk van. Gelukkig was het lekker warm in het wetsuit en werden we toch nog nat (van het zweten).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s