Kiten in Nederland

Zaterdag 15 juni 2013

op 24 juni 2013

Jaaa het is vakantie. Eindelijk! Lekker 2 weken in Rockanje op camping Molencaten Waterbos. Kiten, kiten en nog meer kiten. Maar eerst de auto vol origamieen en er naar toe rijden. Het is afwachten of de auto wil meewerken na zoveel pech met het ding.

Op de camping aangekomen was het eerst tijd om de boel te organiseren. De wind was al goed aan. De bomen zwiepten heftig heen en weer. Gelukkig hadden we een beschutte plek om de tent te planten. In no-time stond het ding. Alleen onze nieuwe uitbouw was even een uitdaging. Dat instructiefilmpje hadden we gemist.

De wind was vrij pittig. Zoals voorspeld. Ik heb nog geen 7m. Jer wel, maar hij wilde niet alleen varen. Dus gingen we naar het 10 jaar KiteHigh event. Dat was wel grappig. Niet heel erg druk. Er lagen wat testkites en boardjes. Maar eigenlijk was de wind veel te hard om te testen. Sebas was er ook met Zian Kites. Hij had wel veel 7tjes mee genomen.

2013-06-15 15.57.26

 

2013-06-15 15.57.14

Jer had nog even met oude vrienden staan praten. En nadat we flink gezandstraald waren, hadden we het wel weer gezien op Ouddorp. Sate in het campingrestaurant en vroeg naar bed om met het ochtendgloren de beste wind te pakken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: