Kiten in Nederland

Kitevakantie in Nederland? Vrijdag 29 juni

op 19 augustus 2012

Vandaag is de laatste dag van ons campingavontuur. Er was wel wind voorspeld, maar het was even de vraag hoe laat die door zou komen. Rustig aan de spulletjes pakken en richting het autostrand. Toen we op strand stonden, was er niet heel veel wind. Even met de 12m gekloot, korte lijnen er op, lange lijnen er op. Het ding uit de lucht laten vallen omdat er te weinig wind was. Je weet wel… het is eigenlijk niets. Dus het was afwachten.

Uiteindelijk ging de wind even aan. We hebben een paar keer heen en weer kunnen varen. Hoogte houden was er niet echt bij. Toen viel de wind weer helemaal weg. We besloten om later deze middag terug naar huis te gaan. Zodat Jer van het weekend nog wat wind kon pakken op Katwijk. Onderweg terug naar de camping gingen we nog even lunchen in het dorp. Ineens leek de wind behoorlijk aan te trekken. Tja… jammer dit. Maar zo gaat dat met moedernatuur.

Op de camping gingen we de spullen in pakken. Tentje geveegd. Al het spul schoon terug in de kratten. We twijfelden of we de tent nog terug in de tas zouden krijgen. Maar na enige oefening, hadden we de juiste manier gevonden om het ding op te vouwen. Zonder problemen paste alles in de tas en in de auto.

 

Facts:

Locatie: Oostvoorne Autostrand

Temperatuur: wisselend zonnig en bewolkt, rond de 20 C

Wind: 15 knp ZW

Vliegers: Naish Park 2011 14m, Naish Cult 2008 12m

Boards: Shinn The Monk en Blankforce

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s