Kiten in Nederland

Kitevakantie in Nederland? Dinsdag 26 juni

op 19 augustus 2012

Bij gebrek aan wind, was het vandaag tijd om iets anders te doen. Even de omgeving een beetje verkennen in de auto. Een bezoekje aan EuroFunCenter. Jezelf vergapen aan al het nieuwe spul. Ook moesten we de Slufter even checken natuurlijk. Jeetje wat een mooie plek is dat geworden. Het uitzicht is adembenemend. Alsof je ergens in het buitenland bent. De aangewezen kitesurfspot is nog “under construction” en pas vanaf november toegankelijk. Bij de eerste opgang is het nu gedoogd.

 

 

 

Per kwam vandaag een dagje op bezoek. Dus moest er een stoeltje en kopje bijkomen. Hierin voorzag de lokale campingwinkel prima, al was het meer een caravanbedrijf. Daarna even naar het autostrand gereden. Het was heerlijk weer. De rust op deze mooie, maar wind stille dag was oorverdovend. En in schril contrast met een winderige dag in het weekend. Je hoorde alleen het gekwetter van de vogels in het “rustgebied” (zo rustig waren ze anders niet maar goed). Jammer dat we de zwemkleding niet bij ons hadden. Het water was heerlijk van temperatuur. Een duik was erg aantrekkelijk.

Terug naar het dorp voor een late lunch. Zomerburgers bij de kwalitaria.

Nog even boodschappen doen voor de BBQ. De BBQ was een heel avontuur. Hoe steek je een wegwerp BBQ in de fik? Dat was het makkelijke deel. Wachten tot je er op kon BBQ was de uitdaging. Pas na 2 uur begon het ding het een beetje fatsoenlijk te doen. Aangezien we daar geen geduld voor hadden, werd het een “cross over” BBQ van de kolen op het gas.

 

Per kreeg te horen dat hij geslaagd was voor een belangrijke toets. Good job! Daar moest iets leuks tegenover staan, vonden Jer en ik.

Facts: geen kitesurffacts vandaag

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s