Kiten in Nederland

Zaterdag 2 juni 2012

op 3 juni 2012

Log:

Vandaag naar Eurofun bij het Oostvoorne meer om de Ion B2 shorttrapeze te passen. Stad en land afgezocht. Het 2012 model was al nergens meer in de juiste maat te verkrijgen. Maar Eurofun kon nog wel aan een 2011 model komen. Hartstikke vet. De foto’s op internet doen deze trapeze geen recht aan. Wat een degelijk materiaal. Ik was erg positief verbaasd over de kwaliteit.

Daarna nog even naar het Autostrand gereden. De wind zou laat in de middag wat aantrekken, maar om 15:00 uur leek daar nog niet veel van terecht te komen op Oostvoorne. Proberen of niet? Wel of niet proberen? Zonder “on-side” windinformatie is het te veel moeite. Omkleden en naar de branding lopen kost al gauw dik een half uur. Teleurgesteld huiswaarts gekeerd. Voor mij is het al zeker 4 weken geleden dat ik op het water stond.

Om een uur of 16:00 thuis. Dan maar aan de sleur beginnen. Afwassen en boodschappen. Maar wel met de windmeter in het oog. Langzaam begon de wind vorm te krijgen. 13/14 knopen… en toen om 18:00 16/ 18 knopen. Dus hupsakee… in het pak en gaan. Gelukkig deze keer niet helemaal alleen. Al ging Jer wel als laatste van het water.

Facts:

Locatie: Katwijk aan zee

Wind: 16-19 knp NNW-NNO

Temperatuur: 17 graden

Vlieger: Naish Park 2011 14m2

Board: Brunotti Mirror 1.80m

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s